Tepe Yönetimi 5. yılını kutladı
15 Şubat 2017 Çarşamba

    Çoşkun Kurt yönetiminde Salihli Salihlililere kusursuz hizmet veren  Tepe Yönetim ve Danışmanlık Merkezi kuruluşunun 5.yılını kutladı.

    Seyr-ü Sefa Kır Bahçesinde gerçekleşen 5. Yılı kutlamalarına  Tepe Yönetim ve Danışmanlık Merkezi ile birlikte hizmet veren Tüze Hukuk Bürosu sahibi Ergün Yılmaz,  Özerlift Asansör  Mazlum Özer, Sima Elektrik  İbrahim Yandemir, Evim Yapı Dekorasyon Cem Sarı ve ortağı Mehmet Kaya, Uzman Baca Emin Çalın, Kardeşler Bobinaj Mustafa Kısa ve Tepe Yönetim kalorifer çalışanları katıldı.

   Tepe Yönetim ve Danışmanlık Merkezi sahibi Coşkun Kurt “Salihli’de kurulan ilk yönetim firması Tepe Yönetim ve danışmanlık olarak 5 yıldır Salihli ve bölgesinde site ve apartman yönetimi işini kaliteyi ve müşteri memnuniyetini baz alarak hizmet veriyoruz. Günümüzde herkesin üstlenmekten kaçındığı apartman ve site gibi toplu yaşam alanların yönetimlerinin üstlenilmesi ve yönetim anlayışının hukuka uygun, şeffaf, güvenilir bir şekilde gerçekleşmesi için sigortalı ve sertifikalı personelimiz ve alanında uzman çözüm ortaklarımız ile müşterilerimize en iyi jizmeti vermeyi hedefliyoruz. Kurumsal yönetim ile rahat ve huzurlu bir yaşam için apartman ve sitelere Hukuki ve Mali Danışmanlık, Kalorimetre faturalandırmada Manisa İlinde Enerji bakanlığının yetki belgesine sahip tek firmasıyız, Soma ELİ kömür temininde düşük fiyat garantili satın alma yapan tek firmasıyız, baca temizliği, İlaçlama ve dezenfektasyon hizmeti,kalorifer kazanı arızaları tamir ve bakımı, Sigortalı ve sertifikalı kalorifer yakıcısı hizmeti, Dış cephe kaplama Isı ve su izalasyonu, ekeltrik, su tesisatı arıza ve sorunların çözümü gibi bir çok hizmeti müşterilerimize sunuyoruz” dedi.